JAC Brussel

U bent hier

Over het JAC

Het JAC maakt deel uit van het Centrum Algemeen Welzijnswerk (CAW). Ben je tussen 12 en 18 jaar en op zoek naar informatie, advies of hulp, dan ben je op de juiste plaats. 

Wat vinden we belangrijk

  • Wij nemen jou altijd serieus. Wij respecteren jouw gevoelens en ideeën. Het maakt niet uit wie je bent of wat je doet. Je bent altijd welkom!
  • Voor ons zijn er geen domme vragen of taboes. Je beslist zelf waarover je wil praten en wat je met de info of het advies doet… en dat blijft natuurlijk onder ons! We vinden het belangrijk dat je ons iets in vertrouwen kan vragen of vertellen. Jij komt op de eerste plaats.
  • We werken anoniem. Je moet je naam en adres dus niet geven. Dat maakt het misschien ook gemakkelijker om eens binnen te springen.
  • Onze hulp is gratis.

Regionaal jeugdbeleid

Meer informatie over het Brusselse jeugdbeleid vind je bij:

Integrale jeugdhulp Brussel : Op deze site blijf je op de hoogte van nieuws over jeugdhulpverlening in Brussel. Je kan er ook deelnemen aan de regionale stuurgroep. Hierbij kan je de stem van jongeren laten horen over, welke de beste manier is om hulpverlening aan jongeren vorm te geven in Brussel?  

Jeugddienst van de Vlaamse gemeenschapscommissie (VGC). Op deze pagina vind je links naar: